Miroslav Vicenec | | 3.třída

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v Kauflandu - "PUKY POMÁHAJÍ". Turnaj se konal v Brně v termínu 30.-31.3.2024 a na turnaji jsme obsadily celkové 7.místo.

Hodnocení trenéra Libora Paclíka:
Turnaj v Brně byl pro naše hráče a trenéry velkou výzvou, náš tým byl složen z hráčů Orli Lanškroun a tým jsme doplnili dle regulí turnaje hráči z HC Spartak Choceň. I když byl turnaj pro hráče 2015 došlo z naší strany i k zapojeni hráčů 2016, což od pořadatelů bylo oceněno cenou nejbojovnějšího týmu turnaje. V průběhu turnaje bylo zjištěno ze došlo k startu hráčů i “akademie” Slávie Praha (odehráno se 7 top hráči !!!). Za mě osobně jsem viděl tým hrát a to pro oko diváka je pecka, nic méně jsou to “roboti“. Dalším favoritem turnaje byla Dukla Jihlava a Tábor, kde se hra a výsledek odehrával ve stejném duchu i u ostatních týmů. Náš druhý tým “Choceň” měl lepší skóre ze hry a tudíž byla naše myšlenka upřena k celkovému 5 místu. Turnaj se však skládal ze dvou částí a tudíž po sečtení bodů z minihokeje, dovednostních a vědomostních soutěží (do soutěží bylo zapojeno všech 20 hráčů) jsme obsadily konečné 7.místo. Během turnaje došlo i na briefing s rodiči, což mělo kladný ohlas. Měl bych se ještě zmínit o luxusním ubytování na hotelu Avanti a skvělé stravě během pobytu na turnaji. Organizátorům děkujeme a těšíme se na další sezónu!!

SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

Mladší žáci ukončili Orlí sezónu - aktualizováno

Hokejové soutěže skončily. Jako poslední se představili mladší žáci Orlů. Nově přidáno hodnocení celé sezóny od trenéra Jiřího...