Miroslav Vicenec | | Přípravka

TÝDEN HOKEJE V ÚTERÝ 21.9.2021 NA HALE BÓŽI MODRÉHO

V úterý 21.9. proběhne už podeváté na hale Bóži Modrého akce TÝDEN HOKEJE.


Přijďte v úterý 21.9. v 17:00 hodin na halu Bóži Modrého v Lanškrouně na akci Týden hokeje. 

V úterý v 17:00 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. Hokejový klub Orli Lanškroun ve spolupráci s Českým hokejepořádá na hale Bóži Modrého akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy! 

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na hlavního trenéra mládeže - Vicenec Miroslav, tel. 608 339 953 s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Zároveň prosím sledujte aktuální proti epidemická opatření a přijďte na akci vybaveni v souladu s platnými nařízeními.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 48 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. 

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého hokeje (Českýsvaz ledního hokeje z. s.), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje značky CCM. Více informací o příspěvku na první hokejovou výstroj najdete zde

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná poosmé po celé České republice a celkově už podeváté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem 30000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz kliknutím na obrázek.

SpravnySport

Aktuální články

Orli stále stoupají

Mladý tým mužů odehrál nejlepší sezónu od roku 1972.

Junioři Orlů mezi nejlepšími

Naši junioři přes veliké zdravotní komplikace opět odehráli velmi dobrou sezónu.

Junioři porazili Vrchlabí 6:5 na nájezdy

V divokém posledním utkání sezóny dokázali Orli konečně proměnit dobré výkony v nadstavbě ve výhru.