Miroslav Vicenec | | Přípravka

AKCE TÝDEN HOKEJE OPĚT PROBĚHLA NA HALE BÓŽI MODRÉHO

Úspěšná náborová akce TÝDEN HOKEJE opět proběhla na hale Bóži Modrého v Lanškrouně a budeme se zase těšit v lednu 2022.

V úterý 21. září 2021 se po roční přestávce v hale Bóži Modrého opět uskutečnila úspěšná náborová akce Českého svazu ledního hokeje Pojď hrát hokej. Akce se zúčastnilo celkem 16 nově příchozích dětí, které si celý program společně s rodiči užily.  

Celá akce začala v 17:00 hodin kdy už na ledě probíhal ukázkový zápas v minihokeji a trénink nejmenších Orlů a zároveň probíhala registrace. Zároveň si všichni mohli prohlédnout jak vypadá hokejová výstroj a tu si mohli vyzkoušet a zapůjčit. 

Po registraci a shlédnutí nejmenších Orlů v akci se děti za pomocí hráčů žákovských a juniorských kategorií přesunuly do šatny, kde se nachystaly na své první krůčky na ledě, ale ještě před tím proběhla v šatně rozcvička, cvičení na rovnováhu a stabilitu, aby nám to na ledě lépe šlo. Na ledě proběhlo společné focení všech zúčastněných a poté už cvičení na stabilitu přímo na ledě, hry s míčky a balóny. I když to byl u některých dětí první kontakt s ledem, nechyběl úsměv na tváři všem zúčastněným. Zároveň proběhla prezentace klubu a rodiče dostaly informace jak náš "malý" hokejový klub funguje.

Celá akce byla ukončena v 18:40 hodin a děti se šli převléknout a vyprávět své čerstvé dojmy rodičům. Těšíme se, že spoustu dětí budeme potkávat na trénincích přípravky.


SpravnySport

Aktuální články

Orli stále stoupají

Mladý tým mužů odehrál nejlepší sezónu od roku 1972.

Junioři Orlů mezi nejlepšími

Naši junioři přes veliké zdravotní komplikace opět odehráli velmi dobrou sezónu.

Junioři porazili Vrchlabí 6:5 na nájezdy

V divokém posledním utkání sezóny dokázali Orli konečně proměnit dobré výkony v nadstavbě ve výhru.