Martin Roller |

V novém ročníku krajské hokejové ligy bude startovat deset mužstev

V novém ročníku krajské hokejové ligy Pardubického kraje bude startovat deset mužstev, Lanškrounští Orli odstartují do nové sezony na ledě v Moravské Třebové.

V neděli 27. září se bude hrát první kolo krajské ligy, ve kterém se střetnou: Chrudim – Polička, Moravská Třebová – Lanškroun, Hlinsko – Choceň, Chotěboř – Litomyšl a Česká Třebová Světlá nad Sázavou. Základní část se bude hrát systémem dvoukolově každý s každým, a to do 29. listopadu.

Druhá část soutěže se bude hrát od 6. prosince do 17. ledna. Hlasování klubů (7:3) rozhodlo o tom, že se bude hrát dvoukolově systémem sudý – lichý, přičemž se započítávají body ze základní části soutěže.

Play off odstartuje 24. ledna příštího roku, soutěž skončí nejpozději 21. března. Hrát se bude na tři vítězné zápasy.

Na závěr ještě jedna informace – na krajské konferenci KSLH HK kraje bylo odsouhlaseno vytvoření komise zástupců KLM HK kraje, který by měl ve spolupráci s KSLH PU kraje připravit návrhy společné soutěže KLM HK+PU a to od sezony 2021–22.

SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...