Jan Ruščák | | A-Tým

Muži znají soupeře pro play-off

Soupeřem mužů v osmifinále play-off bude Spartak Nové Město nad Metují.

Přestože mužům zbývá ještě středeční dohrávka doma s Poličkou, je dnes již jasné o soupeři pro play-off. Orli skončí v nástavbě na čtvrtém místě, i když před minulým utkáním v Poličce měli velmi reálné vyhlídky na druhou příčku a tím snažšího soupeře. Nedá se nic dělat. Soupeřem Orlů v osmifinále vyřazovací části bude tým se slavnou minulostí Spartak Nové Město nad Metují. V roce 1970 byl postaven v tomto městě zimní stadión a tým Spartaku prakticky celá 70. a polovinu 80. let strávil ve druhé lize. V roce 1972 dokonce druhou ligu vyhrál a hrál kvalifikaci o první ligu. Sestup do kraje přišel v roce 1984. I zde patřil k elitě a v letech 2008 a 2009 vyhrál krajskou ligu. Svá utkání hraje na zimním stadionu pro 2 000 diváků, kterému se říká Krčín. Po slávě přišel tak trochu pád a s tímto soupeřem jsme se utkali naposledy v krajské soutěži v sezónách 2017 a 2018. Současný kádr je pro nás velkou neznámou. K oporám patří odchovanec Hradce Králové obránce Mikuláš Pohl, který letos hostuje ve druhé lize v Letňanech. Jsou zde i bývalí hráči Pardubic obránce Jakub Mert či útočník Radek Velinský.
Doufejme, že se Orli před sérií dají zdravotně do pořádku. Hraje se na dvě vítězná utkání, začíná se v neděli 6.2. v Novém Městě, odveta se hraje ve středu 9.2. v Lanškrouně a případné třetí utkání v pátek 11.2. opět v Novém Městě. Vítěz postupuje do čtvrtfinále o přeborníka kraje. Poražený bude hrát o pohár předsedy KSLH.

SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...