Jan Ruščák | | Přípravka | Junioři | Starší žáci | Mladší žáci

Nalosování soutěží mládeže

Po mužích znají soupeře i mládežnické týmy Orlů.

Novinkou je vznik ligy 9. tříd jako samostatné soutěže. Orli ji neobsazují, stejně jako kategorii dorostu z důvodu nízkého počtu hráčů. Dále se liga starších žáků neslučuje s mladšími, ani spolu necestují a tvoří dvě samostatné soutěže.

REGIONÁLNÍ LIGA JUNIORŮ

Má stejný systém, jako vloni. 69 účastníků je rozděleno územně do 10 skupin. Naše skupina č.7 Pardubická má 7 účastníků: Lanškroun, Hlinsko, Litomyšl, Choceň, Skuteč, Chotěboř a Česká Třebová. Týmy se zde utkají 3x každý s každým a navíc 1x se soupeři ze skupiny 7 – Hradecké. Znamená to 25 utkání. Start soutěže bude 23. září. První dva z každé skupiny doplní nejlepší týmy z třetích míst do 24členného finále (4 skupiny po 8). Ostatní budou hrát o umístění.


LIGA STARŠÍCH ŽÁKŮ

145 účastníků je rozděleno do skupin a skupiny tvoří územní seskupení. V tom našem je 30 týmů ze čtyřech skupin – Pardubické, Liberecké, H. Králové 1 a H. Králové 2. Naše osmičlenná skupina má číslo 17: Lanškroun, Pardubice, Chrudim, Hlinsko, Moravská Třebová, Litomyšl, Polička a Česká Třebová. Týmy se střetnou 2x každý a každým. První dva týmy budou hrát finále našeho seskupení, ostatní o pořadí. Soutěž startuje 10. září. Hned v prvním kole by měli jet Orli do Pardubic na Dynamo.


LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ

Ta má dokonce 160 účastníků. Novinkou je, že se soutěž nesčítá se staršími žáky a ani se nikam nepostupuje. Bude se hrát 2x každý s každým. V naší skupině 15 je 13 týmů, což představuje 24 zápasů: Lanškroun, Pardubice, Chrudim, Hlinsko A a B, Moravská Třebová A a B, Litomyšl, Polička, Česká Třebová, Skuteč, Choceň a Chotěboř. Soutěž startuje 10. září.


PŘÍPRAVKY

Přípravky hrají turnajově v rámci kraje a začínají 24. září na domácím ledě proti Moravské Třebové a Dynamu Pardubice. V soutěži se nevedou tabulky ani statistiky.


SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...