Jan Ruščák | | A-Tým

VRCHOL SEZÓNY JE TADY !

V neděli 22. ledna začíná osmifinálová série play-off ligy mužů TJ Orli Lanškroun – HC Jaroměř.

Všechny série play-off se hrají na tři vítězná utkání. Vítězové postupují do čtvrtfinále, poražení se utkají o Pohár V. Martince.


TJ ORLI LANŠKROUNHC JAROMĚŘ

1. zápas – neděle 22. 1. od 17:00 v Jaroměři

2. zápas – středa 25. 1. od 19:00 v Lanškrouně

3. zápas – neděle 29. 1. od 17:00 v Jaroměři

V případě potřeby:

4. zápas – středa 1. 2. od 19:00 v Lanškrouně

5. zápas – pátek 3. 2. od 18:00 v Jaroměři


Další série:

Nový Bydžov – Opočno, Litomyšl – Polička, Nové Město n. Met. – Náchod, Česká Třebová – Hlinsko, Chrudim – Třebechovice p. O., Nová Paka - Trutnov a Moravská Třebová – Choceň.


HC JAROMĚŘ

HC Jaroměř je pro Orly velká neznámá. Tým má velmi mladý útok kolem 20ti let s nejproduktivnějším útočníkem hradeckým odchovancem Jaroslavem Kašparem (20 let) a velmi zkušenou obranu přes 30 let, které vévodí Martin Vágner (38 let, reprezentant do 20 let, 139 zápasů v extralize – Pardubice, Mountfield, Ústí n.L., Třinec). Trenérem je hradecký Marek Mach (48, který jako hráč působil také v Šumperku či Litomyšli).


TJ ORLI LANŠKROUN

Celý tým je až na drobnosti zdravotně v pořádku a plný odhodlání předvést co nejlepší výkon. S Jaroměří muži nikdy nehráli. V neděli to bude na ledě soupeře premiéra.


PŘIJĎTE VŠICHNI VE STŘEDU 25. LEDNA ORLY DO HALY PODPOŘIT !

Fotogalerie

SpravnySport

Aktuální články

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...

Mladší žáci ukončili Orlí sezónu - aktualizováno

Hokejové soutěže skončily. Jako poslední se představili mladší žáci Orlů. Nově přidáno hodnocení celé sezóny od trenéra Jiřího...