Jan Ruščák | | A-Tým | Přípravka | Junioři | Dorost | Starší žáci | Mladší žáci

Orli přejí krásné Vánoce

Vedení klubu Orli Lanškroun i všichni hráči přejí všem příznivcům krásné a klidné Vánoce a hodně zdraví a spokojenosti v novém roce.

Týmy mužů a juniorů mají soutěžní přestávku do 7. ledna, kterou v současné době vyplňuje zimní soustředění v Harrachově. Oba týmy si v soutěži vedou velmi dobře. 
Muži hrají velmi atraktivní hokej a vyhráli v nástavbě tři ze čtyřech zápasů. Na vedoucí desetibodové duo Moravská Třebová - Třebechovice ztrácí Orli jediný bod. Hlinsko a Trutnov za námi mají po šesti bodech. Daří se jim i v individuálních statistikách. Nejlepším brankářem nástavby je Jan Faltus s průměrem 2,73 gólu na zápas před Koubou z Třebechovic (2,92). Mezi obránci je Jan Moučka třetí (2+3=5). Milan Křivohlávek je zase nejlépe střílejícím obráncem, když se trefil čtyřikrát ve třech zápasech. Mezi útočníky vede dvojice z Hlinska Bříza (13 bodů) a Homola (10). Stejný počet má i třetí Radek Vogel (6+4=10). V první desítce je i Vojta Švub (2+6=8). Tým čeká po pauze velmi náročný program, protože hrají tři utkání v šesti dnech. V pátek 7. ledna s Třebechovicemi, v neděli 9. ledna s Trutnovem a ve středu 12. ledna v Moravské Třebové.
Vítěznou sérii mají za sebou i junioři. Šest zápasů před koncem základní části obsazují druhou příčku, 4 body za Českou Třebovou a 8 bodů před Litomyšlí. Ta má ale odehráno o pět utkání méně. Základní část končí 16. ledna a do finále o vyšší soutěž postupují první dva. Bodování soutěže vede náš starý známý Vojta Švub (Lokomotiva Česká Třebová), který z 19 utkání dosáhl bilance 22+46=68 bodů. V první desítce je i nejproduktivnější Orel Michal Macháček (19+16=35). Mezi obránci je Tomáš Bureš pátý a Dominik Šlezingr šestý (oba 16 bodů). Brankář Marek Bezstarosti obsazuje čtvrtou příčku s průměrem 3,10 gólu na utkání. 
Zveme fanoušky, aby po svátcích přišli podpořit naše borce v rozhodujících utkání sezóny.

SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...